Binære opsjoner

Binære opsjoner er et tradinginstrument som følger et underliggende verdipapir, for eksempel en aksje, råvare eller en valuta. Les om risiko, avkastning, og nettmeglere for binære opsjoner.

binære opsjoner

Binære opsjoner er et tradinginstrument som følger et underliggende verdipapir. Forskjellen på binære opsjoner og andre opsjoner, er at handelen ender i enten at du tjener veldig mye penger, eller du taper alt. Risikabelt, men samtidig en av de mest profitable formene for trading dersom du lykkes.

Binære opsjoner er den ideelle måten å drive opsjonshandel på nett. Det er på mange måter enklere enn å handle andre typer opsjoner, og du vet alltid hva risikoen er.

Tjene mye penger, eller tape alt:

En binær opsjon ender alltid i to scenarioer: Enten tjener du veldig mye penger, eller du taper alt.

Det må likevel ikke sammenlignes med eksempelvis rulett og tilsvarende casinospill. Når du spiller rulett, er alt basert på flaks og tilfeldigheter. Ved kjøp av binære opsjoner er det meningen at man skal gjøre analyser og handle på sannsynligheter i stedet. Du bør derfor ha en formening om utviklingen til det underliggende verdipapiret, før du kjøper en binær opsjon.

Det finnes i dag veldig mange muligheter til å oppnå avkastning på pengene sine, men få ting er så spennende og attraktivt som binære opsjoner. Her har du virkelig mulighet til å tjene betydelig med penger etterhvert som du finner en profitabel strategi.

Øvelse er viktig for å tjene penger på binære opsjoner.

Når du har øvd deg mye, og har en strategi som fungerer for deg, er det bare å skalere opp å begynne å handle stort. Det som fungerer i liten skala for binære opsjoner, fungerer også nesten alltid i større skala. Klarer du å tjene en god avkastning på 1000 kroner, vil du sannsynligvis greie det med 1 million kroner også.

Derfor er det så viktig å øve seg på å handle med binære opsjoner, slik at du klarer å utvikle din unike og profitable tradingstrategi.

Det er ikke å anbefale å kopiere andres tradingstrategier. Det fungere sjelden bra. I stedet bør du som sagt øve mye. Finn en nettmegler du liker, og begynn å handle med små beløp her. Når du vet hva som fungerer for deg kan du skalere opp å begynne å handle for større summer. Det er gjerne da de store pengene kommer!

Risiko ved opsjonshandel: Handel med binære opsjoner er virkelig en måte å bli rik på, men det er selvfølgelig også viktig å være klar over risikoen. Når du handler i binære opsjoner kan du tjene veldig mye penger på ekstremt kort tid, men du kan også tape alt. Dette betyr at du aldri må satse mer enn du har råd til å tape.

Ja, du kan bli rik på å handle binære opsjoner. Her kan hundretusener gjøres om til millioner på få minutter. Den fremste grunnen til at tradere ikke lykkes med binære opsjoner, er at de har for store forventninger, eller at de overvurderer egne evner. Dessuten bør du ikke satse alt du har på én handel. Det skal bare 1 dårlig handel til før du taper hele kapitalbeholdningen, om du satser alt. Det beste er å satse lite, helst under 20% av din tradingkapital per handel.

Slik handler du binære opsjoner

Den beste måten å lære seg trading med binære opsjoner er rett og slett å prøve seg frem hos en nettmegler som tilbyr denne formen for opsjonshandel.

Blant norske nettmeglere er utvalget dårlig, men det finnes en rekke gode internasjonale tjenester som passer utmerket til opsjonshandel:

  • TradeRush er vår favoritt-megler til handel med binære opsjoner. Her får du høy avkastning og en veldig bra handelsplattform. Anbefales!
  • Anyoption gir deg muligheten til å handle et stort utvalg aksjer, råvarer og valuta gjennom sine opsjoner. Bra avkastning på binære opsjoner her, og handelsplattformen er meget god.
  • XPMarkets er en av de bedre nettmeglerene som spesialiserer seg på binære opsjoner. Her kan du handle opsjoner for aksjer, råvarer og valuta.
  • optionFair har en spennende handelsløsning og forholdsvis høy avkastning på enkelte typer opsjoner. Dette er en opsjonsmegler hvor du også har muligheten til å handle binære opsjoner.
  • Banc de Binary er en annerkjent nettmegler for binære opsjoner. Her jobber mange senioranalytikere som kan hjelpe deg med å ta gode handelsbeslutninger.
  • EzTrader er en av de enkleste handelsløsningenen for binære opsjoner. Dersom du er nybegynner og foretrekker en minimalistisk og oversiktlig måte å handle på, er dette nettmegleren for deg.
  • 24option gir deg muligheter til å handle opsjoner i gull, olje, valuta og diverse verdipapirer. Nettbasert handelsplattform og med mulighet for trading direkte via mobiltelefonen.
  • OptionRally har en brukbar potensiell profitt på sine opsjoner. En nettmegler som brukes av både profesjonelle opsjonstradere såvel som hobbyspekulanter.

Nettmeglerene ovenfor hjelper deg å komme i gang med å handle binære opsjoner. De fleste har guider som du kan lese og som inneholder alt du trenger for å etablere din egen lønnsome strategi.

Velg en nettmegler fra listen, og åpne en handelskonto. Sett inn et valgfritt beløp, og begynn å handle binære opsjoner. Vanskeligere er det ikke! Den som øver seg og handler mye, vil etterhvert lære å skille dårlige handler fra gode handler. Med litt erfaring vil du forhåpentligvis begynne å tjene gode penger på å handle binære opsjoner.

Plus500

RISIKO OG ADVARSEL! Investeringer i aksjer, valuta, råvarer, opsjoner, CFD, ETF og annet innebærer ulik grad av risiko. Brukere er selv ansvarlig for å sette seg inn i hvilken risiko som gjelder, og for de økonomiske tap som kan oppstå. Vi tilbyr ikke råd om investeringer og er ikke ansvarlig for brukernes eksponering og tap i markedet. For mer informasjon ta kontakt med en autorisert rådgiver som du stoler på. Lånefinansierte investeringer og giring innebærer variabel risiko avhengig av belåningsgrad. Forstå risikoen før du handler i markedet, og handle kun med kapital du har råd til å tape. Aksjemegler har omtaler og anmeldelse av populære nettmeglere som tilbyr tjenester innen aksjehandel, valutahandel, råvarehandel og derivathandel. Del gjerne dine egne erfaringer med oss eller send oss tips om du har anbefalinger til andre meglere vi kan teste.
Guide til aksjer, valuta, råvarer mm. | Guide til meglere