Aksjemegler.net

Binære opsjoner

Binære opsjoner er et tradinginstrument som følger et underliggende verdipapir, for eksempel en aksje, råvare eller en valuta. Les om risiko, avkastning, og nettmeglere for binære opsjoner.

binære opsjoner

Binære opsjoner er et tradinginstrument som følger et underliggende verdipapir. Forskjellen på binære opsjoner og andre opsjoner, er at handelen ender i enten at du tjener penger, eller du taper alt. Ekstremt risikabelt, men samtidig en av de mest profitable formene for trading dersom du lykkes.

Binære opsjoner er er ekstrem form for opsjonshandel på nett, og dette er nok noe privatpersoner bør holde seg langt unna. Det er aldri enkelt å handle opsjoner, og du vet aldri egentlig hva risikoen er.

Tjene mye penger, eller tape alt:

Mest sannsynlig taper man alt. Akkurat som i rulett. En binær opsjon ender alltid i to scenarioer: Enten tjener du penger, eller du taper alt.

Det kan nesten sammenlignes med rulett. Når du spiller rulett, er alt basert på flaks og tilfeldigheter. Ved kjøp av binære opsjoner er det meningen at man skal gjøre analyser og handle på sannsynligheter i stedet. Man skal derfor ha en formening om utviklingen til det underliggende verdipapiret, før man kjøper en binær opsjon.

Det finnes i dag veldig mange muligheter til å oppnå avkastning på pengene sine. Opsjonshandel generelt kan være en mulighet til å tjene betydelig med penger for de som virkelig har greie på det, men selv de som har funnet en profitabel strategi har ingen garantier for hva som vil fungere i fremtiden.

Øvelse er viktig for å tjene penger på opsjoner.

Når du har øvd deg mye, helst i flere år, og har en strategi som fungerer, kan man kanskje vurdere å skalere opp og begynne å handle mer. Det som fungerer i liten skala for opsjoner, fungerer kanskje likevel ikke i større skala. Klarer du å tjene en god avkastning på 1000 kroner, vil du kanskje ikke klare det på nytt om du skulle velge å handle for et større beløp.

Det er ikke å anbefale å kopiere andres tradingstrategier. Det fungere sjelden bra.

Risiko ved opsjonshandel

Handel med binære opsjoner er ingen måte å bli rik på for uerfarne mennesker, og mange eksperter mener det heller ikke er noe å bry seg med for erfarne tradere.

Når du handler i binære opsjoner kan man potensielt tjene mye penger på ekstremt kort tid, men du kan også tape alt.

Ja, man kan tjene på å handle binære opsjoner, men man kan i utgangspunktet også bli rik på pengespill hvis man er veldig heldig og stopper før huset vinner tilbake alt.

Se deg ikke blind på muligheten for høy avkastning, men vurder dette alltid opp mot risiko. Hundretusener gjøres om til millioner på minutter når du prøver deg på en demo-konto, men ikke la dette faktum skygge for risikoaspektet. Kanskje blir du uheldig først når du prøver deg med dine egne penger.

Den fremste grunnen til at tradere ikke lykkes med binære opsjoner, er at de har for store forventninger, eller at de overvurderer egne evner. Vi utelukker ikke at det er mulig å oppnå høy avkastning, men det må i så fall være forbeholdt profesjonelle tradere.

Dessuten bør du ikke satse alt du har på én handel. Det skal bare 1 dårlig handel til før du taper hele kapitalbeholdningen, om du satser alt. Svært få seriøse tradere benytter seg av de marginer som er tilgjengelig hos enkelte nettmeglere som tilbyr denne typen handel.

Før du begynner, er det viktig å være helt klar på det følgende:

Binæropsjoner er risikabel spekulasjon, og de fleste vil tape penger på dette.

Som vi har vært inne på flere ganger er det viktig å forstå risikoaspektet ved handel i binæropsjoner. Blir du skremt, ta det som et tegn på at du ikke forstår risikoen godt nok.

Vi fraråder å prøve handel i binære opsjoner uten gode kunnskaper, men er man likevel nysgjerrig og ønsker å prøve, bør man ha en tilnærming til dette som om det skulle være et spill. Få kunnskap om hva du kan tape (forsikre deg også om du eventuelt kan tape mer enn det du eventuelt setter inn), og gjør deg kjent med nettmegleren som tilbyr sine tjenester og hvilken autorisasjon og regulering denne er underlagt.

Satser man et pengebeløp som er av ubetydelig størrelse, er det kanskje ikke all verden å risikere, men bli ikke overrasket dersom hele det investerte beløpet går tapt.

Berettiger risikoen potensialet for profitt?

Først når man har en god forståelse for både risiko og potensiell profitt kan du ta en stilling til spørsmålet. Vi ønsker ikke å ta denne avgjørelsen for andre. Det må være opp til enhver å ta stilling til dette, men det er ingen tvil om at binære opsjoner innebærer veldig høy risiko for tap av hele innskuddet som er plassert hos nettmegleren.

Selv om man forstår risikoen, og kan akseptere denne, er ikke dette alene en grunn til å prøve handel i binære opsjoner. Du vet nå at risikoen er høy, men hva er vel poenget med å ta høy risiko om det ikke også har en tilsvarende potensiell mulighet for profitt?

Slik handler du binære opsjoner

Trading med binære opsjoner er kan man utføre hos en rekke nettmeglere på nett.

Det er ingen norske nettmeglere som tilbyr handel i binæropsjoner, men det finnes en rekke internasjonale tjenester som tilbyr denne typen opsjonshandel.

Velg en nettmegler og åpne din handelskonto. Sett inn et valgfritt beløp, og begynn å handle binære opsjoner.

Den som ikke har noen kunnskaper bør man som sagt være svært forsiktig og aldri satse mer enn et ubetydelig beløp som man har råd til å tape.

Øvelse gjør mester, sies det. Hvis det alltid var sant, kunne man blitt god på å spille rulett også.

Det hele handler kanskje mest om flakst til sist, og i dette tilfellet er det nok slik at det er huset som vinner til slutt.

Plus500

RISIKO OG ADVARSEL! Investeringer i aksjer, valuta, råvarer, opsjoner, CFD, ETF og annet innebærer ulik grad av risiko. Brukere er selv ansvarlig for å sette seg inn i hvilken risiko som gjelder, og for de økonomiske tap som kan oppstå. Vi tilbyr ikke råd om investeringer og er ikke ansvarlig for brukernes eksponering og tap i markedet. For mer informasjon ta kontakt med en autorisert rådgiver som du stoler på. Lånefinansierte investeringer og giring innebærer variabel risiko avhengig av belåningsgrad. Forstå risikoen før du handler i markedet, og handle kun med kapital du har råd til å tape. Aksjemegler har omtaler og anmeldelse av populære nettmeglere som tilbyr tjenester innen aksjehandel, valutahandel, råvarehandel og derivathandel. Del gjerne dine egne erfaringer med oss eller send oss tips om du har anbefalinger til andre meglere vi kan teste.
Guide til aksjer, valuta, råvarer mm. | Guide til meglere